loader image

Konitec: uw partner in automatisering

Automatisering

Automatisering: Efficiëntie in actie. Konitec levert maatwerkoplossingen voor industriële automatisering. Van machinebesturingen tot procesoptimalisatie, wij bieden technische expertise en innovatieve oplossingen om uw productieproces naar een hoger niveau te tillen.

Upgrades

Upgrade bestaande besturingskasten met Konitec. De meest budgetvriendelijke manier van moderniseren! Door het vervangen van slijtagedelen en besturingscomponenten wordt de levensduur verlengd en de installatie geoptimaliseerd met de kennis van nu.

Vervanging

Vervang machinebesturingen voor een complete oplossing die voldoet aan de recente eisen. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor optimale prestaties, naadloze integratie en toekomstbestendigheid van uw besturingssystemen.

Ontzorgen van A tot Z

Konitec biedt uitgebreide mogelijkheden voor het vervangen, nieuw voorzien en upgraden van besturingen. Van concept tot implementatie: we analyseren uw bestaande installatie, identificeren knelpunten en bieden op maat gemaakte oplossingen. We verzorgen het ontwerp, de fabricage en de installatie van de nieuwe besturingssystemen, waarbij we rekening houden met uw specifieke behoeften en de nieuwste technologieën. Tijdens het proces zorgen we voor een vlotte integratie met minimale downtime.

Door te vertrouwen op Konitec kunt u zich richten op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor de efficiënte werking en optimalisatie van uw besturingssystemen.

Reactief en proactief

We begrijpen dat storingen kostbaar en vervelend kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom bieden we snelle en efficiënte oplossingen om storingen in uw besturingssystemen te verhelpen. Vaak kunnen we snel de oorzaak van de storing diagnosticeren en herstellen: minimalisatie van downtime en een betrouwbare en duurzame oplossing zijn onze prioriteit.

Met onze reactieve en proactieve onderhoudsdiensten kunt u vertrouwen op Konitec om uw systemen weer snel operationeel te krijgen en de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.