loader image

Konitec: experts in verbinding en integratie

Meet- en regeltechniek

Verken meet- en regelsystemen van Konitec, op maat ontworpen voor de complexe eisen van de procesindustrie. Optimaliseer nauwkeurigheid, reactiesnelheid en betrouwbaarheid met onze oplossingen. Onze maatwerkbenadering waarborgt perfecte integratie in uw unieke productieprocessen, waardoor u de volledige controle behoudt.

Maatwerk expertise

Bij Konitec geloven we niet in one-size-fits-all. Onze maatwerk meetsystemen, regelsystemen en controlleroplossingen zijn gebouwd op basis van uw specifieke bedrijfsbehoeften en geldende industriestandaarden. Met diepgaand inzicht en technische knowhow creëren we oplossingen die perfect aansluiten op uw operationele eisen.

Integratie in uw bedrijfsomgeving

Van losse sensoren tot actuatoren tot gehele besturingskasten: deze systemen inzetten in bestaande uitdagende omgevingen is onze specialiteit. Naast kleinere installaties met een eigen besturing integreren we graag binnen uw DCS. Van meer inzicht voor operators tot uitgebreide storingsdiagnose: wij leveren systemen die meerwaarde bieden.

Meten is weten, maar…

Het bepalen van benodigde proceswaardes is slechts de eerste stap. Konitec denkt mee om meetsystemen optimaal te benutten, de levensduur te verlengen en de kwaliteit van de meting te waarborgen voor de meest optimale procesregeling. 

Naast nauwkeurige procesregeling biedt Konitec een scala aan geavanceerde opties. Van realtime statusmonitoring van cruciale componenten tot het bewaken van vervuilingsniveaus en het implementeren van predictive maintenance. Met onze innovatieve benadering gaat Konitec verder dan regeling; we waarborgen dat uw systemen niet alleen efficiënt werken, maar ook optimaal presteren op het gebied van betrouwbaarheid en onderhoud.

Besturingsystemen voor uw proces

We bieden uitgebreide mogelijkheden voor het nauwkeurig aansturen van vitale componenten zoals pompen, doseerpompen en kleppen. Onze expertise omvat niet alleen in-house panelenbouw voor op maat gemaakte besturingssystemen, maar ook de aanpassing van bestaande panelen.

Of u nu kiest voor standalone besturingen of integratie met een DCS, Konitec verzekert een vlekkeloze werking. Onze flexibiliteit strekt zich uit tot het aanpassen van bestaande panelen, waardoor we snel kunnen inspelen op uw veranderende behoeften. Met een toewijding aan innovatie optimaliseren we niet alleen de controle, maar ook de prestaties van uw industriële processen. Vertrouw op Konitec voor betrouwbare, op maat gemaakte oplossingen die uw systemen naar een hoger niveau tillen.