loader image

Leer Konitec kennen

Konitec is een jong en modern bedrijf dat zich specialiseert in automatisering, industriële camerasystemen en maatwerk cameraoplossingen. Onze missie is om technisch geavanceerde oplossingen breder beschikbaar te maken tegen een betere prijs. We geloven in klantgerichtheid en werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Met diepgaande technische kennis, een breed netwerk van partnerbedrijven en leveranciers, en flexibiliteit in merkkeuze, vinden we altijd de beste technische oplossing voor elke situatie. Onze kleinschaligheid en lage overheadkosten stellen ons in staat om kosteneffectieve oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bij Konitec streven we naar efficiëntie, betrouwbaarheid en tevreden klanten.

Geschiedenis

Opgericht in 2019 onder een andere naam, met levering en installatie van IT- en camerasystemen als speerpunt. Eind 2022 heeft de IT definitief plaatsgemaakt voor elektrotechniek en automatisering, en is het huidige Konitec ontstaan. Met een frisse blik op de branche en met kennis van wat er voor onze klanten op het spel staat: we zetten ons in voor de beste oplossing voor u als klant.

Achter het bedrijf

Daan de Koning is de eigenaar van Konitec, een electrical engineer met een sterke affiniteit voor elektrotechniek en automatisering. Zijn uitgebreide ervaring in diverse sectoren, waaronder de procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie, vormt de kern van Konitec’s technische expertise en innovatie. Oplossingen van Konitec zijn het resultaat van nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers en, waar nodig, versterking in de vorm van zelfstandige experts. Samen streven we naar innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.