loader image

Memosens: De nieuwe generatie sensortechnologie voor uw processen

Bron: Endress+Hauser (endress.com)

Maak kennis met Memosens 2.0, de volgende stap in vloeistofanalysetechnologie. Deze revolutionaire technologie bouwt voort op het succes van Memosens 1.0 en biedt ongekende voordelen voor procesoptimalisatie, veiligheid en connectiviteit.

Elimineer problemen met vocht en ervaar veilige gegevensoverdracht:
Memosens 2.0 zet analoge meetwaarden om in een digitaal signaal dat inductief naar de transmitter wordt verzonden. Dit elimineert vochtgerelateerde problemen en zorgt voor een storingsvrije meting, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.Signaalalarmen bij onderbreking van de transmissie garanderen veilige gegevensoverdracht en een optimale beschikbaarheid van het meetpunt.

Maak uw meetpunten klaar voor de toekomst met IIoT-connectiviteit:
Memosens 2.0 sensoren slaan 8 keer meer data op dan hun voorgangers, inclusief kalibratiegeschiedenis en belastingsmatrices. Deze uitgebreide datalogging vormt de basis voor geavanceerde analyses en voorspellend onderhoud.Dankzij naadloze integratie met Liquiline transmitters en diverse protocollen, interfaces en buscommunicatie, is Memosens 2.0 klaar voor integratie in bestaande infrastructuren en plant asset management systemen.

Gratis Quickscan: Ontdek de verborgen optimalisatiekansen in uw industriële processen

Profiteer nu van een gratis vrijblijvende quickscan van Konitec en ontdek hoe u uw industriële processen kunt optimaliseren voor maximale efficiëntie, veiligheid en winstgevendheid.

Ervaar de voordelen van Memosens 2.0:

  • Verbeterde connectiviteit: Uitgebreide datalogging voor trendidentificatie, nauwkeuriger procesbeheer en IIoT-diensten.
  • Naadloze integratie: Eenvoudige integratie in bestaande systemen met diverse protocollen, interfaces en buscommunicatie.
  • Verhoogde veiligheid: Contactloze datatransmissie elimineert vocht- en corrosie-invloeden.Waarschuwingsberichten bij signaalverstoring. EMC-veiligheid door galvanische scheiding.
  • Eenvoudig gebruik: Kalibratie in labomgeving, vergrendelbare bajonetaansluiting en ‘plug & play’-functionaliteit.
  • Lagere kosten: On-site sensoruitwisseling met gekalibreerde sensoren vermindert downtime. Regelmatige regeneratie verlengt de levensduur van de sensor.

Memosens 2.0: De toekomst van vloeistofanalyse is nu.
Met Memosens 2.0 tilt u uw proces naar een hoger niveau. Ervaar de voordelen van veilige, connected en intelligente meettechnologie. Neem contact op met ons team voor meer informatie over hoe Memosens 2.0 uw processen kan optimaliseren.